Healthy Heaven

Miért használjunk kókuszzsírt?

A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része hosszú évek óta. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a kókuszdió szárított (vagy nem szárított, feldolgozási eljárástól függ) húsából nyerik ki. Nem csak a gasztronómia területén használatos, eltérő minőségű forrásokat orvosi, ipari célokra egyaránt alkalmaznak. Mivel jelentős a telített zsírsav tartalma, teljesen ellenáll az… Tovább »

Langalló egészségesen

Szombati ebédtippünk a Langalló, amely egy nagyon finom étel, viszont az eredeti változata igen kalóriadús. Ezért hoztunk nektek egy egészséges változatot. Hozzávalók 6 adaghoz: Tészta 430 g joghurt (ez 3 kis pohár joghurt) 34.5 dkg zabkorpa (ebből 2,5 dkg-ot a tepsi megszórásához használtam) 10 g szódabikarbóna 2 db tojás só ízlés szerint 1 dkg kókuszzsír (tepsi kikenéséhez) Feltét… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!