Ez egy igazán ínyenc leves, ezért a merészebbeknek ajánljuk. Kiváló diétázáshoz, illetve a gluténérzékenyek is fogyaszthatják.
Hozzávalók
3 szál sárgarépa
3 szál fehérrépa
3 db burgonya
30 dkg cékla
1 hagyma
4 evőkanál paradicsompüré
1 evőkanál aprított petrezselyem
1 evőkanál alma ecet
1 evőkanál durum liszt
himaláya só
őrölt bors
Elkészítés
Megpucoljuk, megmossuk, és hasábokra vágjuk a burgonyát és a zöldségeket. A hagymát egészben megfőzzük a zöldségekkel. A paradicsompürét összekeverjük a liszttel és az ecettel, hozzáöntjük a zöldségekhez. Fűszerezzük, és még pár percig főzzük.
Jó étvágyat kívánok!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: