Healthy Heaven

Frissítő saláta – epres avokádó saláta

Egy mediterrán, tavasz csalogató receptet hoztunk nektek. 🙂

Eper avokádó saláta salata

Forrás: dietless.hu

Hozzávalók 2 adagra:

  • 20 szem friss eper
  • 2 db avokádó
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 db kis fej hagyma
  • egy csipet só

Elkészítés:

1. Kezdjük az eperszósszal: turmixoljunk össze jól 8 szem epret 2 evőkanál balzsamecettel, 2 evőkanál mézzel, 2 evőkanál olívaolajjal és egy csipet sóval.

2. Szeleteljük fel az avokádót, majd pakoljuk szépen a tányérunkra.

3. Szeleteljük fel a maradék epreket, és halmozzuk az avokádóra.

4. Szórjuk meg az egészet apróra vágott hagymával, majd locsoljuk a tetejére a fentebb elkészített eperszószt.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. healthy heaven says: (előzmény @Zsofia Ratonyi)

    Örülünk, hogy tetszett és reméljük, hogy így is ízleni fog! 🙂

  2. Zsofia Ratonyi says:

    Ez nagyon érdekesnek tűnik! Az avokádót eddig csak sósan próbáltam. Köszi a tippet, biztosan kipróbálom 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!