Egy mediterrán, tavasz csalogató receptet hoztunk nektek. 🙂
Forrás: dietless.hu
Hozzávalók 2 adagra:
- 20 szem friss eper
- 2 db avokádó
- 2 evőkanál balzsamecet
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 db kis fej hagyma
- egy csipet só
Elkészítés:
1. Kezdjük az eperszósszal: turmixoljunk össze jól 8 szem epret 2 evőkanál balzsamecettel, 2 evőkanál mézzel, 2 evőkanál olívaolajjal és egy csipet sóval.
2. Szeleteljük fel az avokádót, majd pakoljuk szépen a tányérunkra.
3. Szeleteljük fel a maradék epreket, és halmozzuk az avokádóra.
4. Szórjuk meg az egészet apróra vágott hagymával, majd locsoljuk a tetejére a fentebb elkészített eperszószt.
Örülünk, hogy tetszett és reméljük, hogy így is ízleni fog! 🙂
Ez nagyon érdekesnek tűnik! Az avokádót eddig csak sósan próbáltam. Köszi a tippet, biztosan kipróbálom 🙂