Forrás: pinterest.com
Diétás finomság ebédre. A gyerekeknek is ízleni fog, ha a nyers almát nem is szeretik.
Hozzávalók:
• 320 g alma
• 200 ml sovány tej
• 30 g diétás pudingpor
• Citrom
• Fahéj
• Szegfűszeg
• Só
• Édesítőszer
Elkészítés:
Egy liter hideg vízbe tedd bele a fahéjat, szegfűszeget, citromhéjat (legjobb, ha mindezeket egy kis fűszerzacskóban) és egy kis citromlevet. Édesítőszerrel édesítsd. Tedd bele a meghámozott, szeletekre vágott almát is. Mikor forrni kezd, tedd takarék lángra. A pudingport keverd össze a tejjel, ezzel sűrítsd be a levest. Ha kell, kissé sózz utána. Melegen és kihűtve is fogyasztható.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: