Forrás: lidelicio.com
Az örök kedvenc levesem egészségesen elkészítve. 🙂
Hozzávalók:
2 fej vöröshagyma
1 leveskocka
1 ek. liszt
2 dl kávétejszín
2 szelet pirítós
2 ek olaj
Elkészítés:
A karikára vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, majd liszttel meghintve tovább pirítjuk. 1 liter vízzel felöntjük, és ha forr, a leveskockát beletesszük. Néhány percig főzzük, majd a tejszínnel felforralva tálaljuk. Tetejére pirítóst (barna kenyérből, vagy teljes kiörlésű) és sovány reszelt sajtot teszünk. Zöldhagymával vagy snidlinggel díszíthetjük.
Köszönjük, hogy megosztottad velünk!
Mi is nagyon szeretjük. 🙂
Imádom! Télen többször is elkészítettem! Amellett, hogy nagyon finom, beteg sem voltam a téli időszakban.